Deze maand in de spotlight:

Een slimme zomer met Jouw Binnenhuisadviseur

In de zomermaanden is comfort in huis extra belangrijk. Het warme zonlicht en insecten in huis hebben hier tijdens warme augustusdagen veel invloed op. De eerste stap naar een koeler huis is de juiste binnenzonwering. Hiermee kun je binnenvallend dag...
Lees meer
Slimme bediening

Slimme bediening

Fijne hulpjes die het openen en sluiten van jouw raamdecoratie net iets makkelijker maken. Niet alleen elektrische Powerview® bediening zorgt voor gemak, ook een oprolbaar SmartCord® of koordloos LiteRise® systeem maakt het bedienen van je raamdecoratie eenvoudig en veilig. Benieuwd naar de mogelijkheden voor je raambekleding? Onze dealers demonstreren het je graag in de winkel!

Praktische horren

Praktische horren

Met deze zomerse temperaturen ben je ze vast al tegengekomen: muggen en andere zoemende en prikkende insecten. Met een hor voor je ramen of deuren kom je ze tenminste niet binnen tegen en houd je ongedierte buiten. Gooi de ramen en deuren weer lekker open om het huis goed te ventileren, heerlijk!

Sfeervolle vouwgordijnen

Sfeervolle vouwgordijnen

Ga voor lichte, luchtige vouwgordijnen deze zomer! Passend bij iedere woonsmaak. Want wist je dat je naast lichtdoorlatend of verduisterend ook kunt kiezen uit stoffen als velvet, zijde of linnen én verschillende dessins en stijlen? Kom langs voor advies, samen komen we altijd tot een mooie keuze voor jouw huis.

Lees het Style magazine
Lees het Style magazine

Echt vakmanschap - die vind je bij een binnenhuisadviseur. Waar ‘m dat in zit? In het persoonlijke interieuradvies dat je ontvangt en de perfecte realisatie van jouw droominterieur. Alles is maatwerk en speciaal voor jou ontworpen, ingemeten en gemonteerd. Ben je altijd al benieuwd naar het echte vakmanschap van een binnenhuisadviseur? Lees er alles over in ons nieuwe Style magazine. Haal het magazine op in de winkel of lees hem online!

4e NL Label hor kado

Gun jezelf het gemak van een hor en houd insecten buiten. Je ontvangt nu de 4e NL Label hor gratis. Kom langs en vraag naar de deelnemende collecties en voorwaarden.

Luxaflex® Smartcord of Literise t.w.v. €75,- kado

Ga voor het slimme bedieningsgemak van Luxaflex® SmartCord® of LiteRise bediening. Je ontvangt deze nu gratis bij Luxaflex® Duette® en Plissé Shades. Vraag onze adviseurs naar de opties en voorwaarden.

4e NL Label zonwering kado

Op zoek naar nieuwe zonwering? Ga voor lichte, luchtige vouwgordijnen deze zomer! Passend bij iedere woonsmaak. Je ontvangt nu de 4e NL Label vouwgordijn kado. Vraag ons gerust om persoonlijk advies of plan een afspraak.