Hoge kortingen op vloeren, gordijnen en zonwering van NL Label

NL Label Voordeelweken bij Jouw Binnenhuisadviseur

We sluiten het jaar goed af met de NL Label Voordeelweken! Je ontvangt tot 31 januari 2023 40% korting op elke 2e meter of het 2e product uit de gehele NL Label collectie! Ben je dus op zoek naar een kwalitatieve vloer, sfeervolle gordijnen of isoler...
Lees meer

Onze acties tijdens de NL Label voordeelweken:

40% korting op elke 2e NL Label zonwering

Geniet van de winterzon zoals jij dat wil. Met de juiste zonwering filter je het daglicht subtiel en geheel naar wens. En vergeet niet de isolerende werking! NL Label heeft met aandacht de mooiste kwaliteiten jaloezie├źn, duettes, pliss├ęs, rol- en vouwgordijnen voor je samengesteld, in verschillende kleuren, materialen en dessins. Kom langs en bekijk de collecties!

40% korting op elke 2e meter NL Label gordijnen

Op zoek naar manieren om energie te besparen? Gordijnen zijn isolerend en bovendien een sfeervolle toevoeging aan een ruimte. Of je nu voor gevoerde gordijnen, inbetweens of een combinatie van zonwering en gordijnen gaat; de keuze in stoffen en dessins is oneindig. Kom langs voor persoonlijk advies waarbij we samen op zoek gaan naar de mooiste NL Label gordijnen voor jouw huis.

40% korting op elke 2e meter NL Label tapijt

Een zacht tapijt onder je voeten bij het opstaan, dat is het ultieme comfort! Het is de meest isolerende en geluiddempende vloer en verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. De collectie van NL Label kent mooie hoogwaardige kwaliteiten. Kom langs en voel het verschil

40% korting op elke 2e meter NL Label vinyl

Ben je op zoek naar een warme, uitnodigende vloer die ook nog eens comfortabel en geluidswerend is, dan zit je goed met vinyl! Onze prachtige NL Label collectie biedt een brede keuze aan dessins, van gietvloer tot visgraat. In de NL Label collectie vind je een brede keuze aan kwalitatief vinyl. Kom langs en vergelijk zelf!

40% korting op elke 2e meter NL Label PVC

In de collectie van NL Label vind je een uitgebreide keuze kwalitatieve PVC vloeren. Iedere vloerenwens, zoals een visgraat of betonlook, kunnen we hierdoor realiseren. Benieuwd naar de collectie? Kom langs voor een maatwerk oplossing voor jouw huis!
Jouw Binnenhuisadviseur is trotse dealer van NL Label

Jouw Binnenhuisadviseur is trotse dealer van NL Label

Wij zijn trotse dealer van NL Label vanwege de aandacht die er is voor jou en je interieur. Voor kwaliteit, duurzaamheid en up-to-date stijlen. En de hoge eisen die NL Label stelt aan haar collectie, stelt het merk ook aan hun verkooppunten. NL Label is verkrijgbaar bij geselecteerde binnenhuisadviseurs met de kennis in huis om jouw woonwensen en stijl te vertalen naar een persoonlijk interieur. Passend bij jou, met alleen de beste producten. Benieuwd? Kom langs of maak een afspraak en laat je adviseren!

Aandacht voor jouw interieur

Aandacht voor jouw interieur

Aandacht voor mooi wonen betekent aandacht voor sfeer en bovenal voor kwaliteit. Een perfect samengestelde collectie vloeren en raamdecoratie. Met moderne stijlen in de mooiste materialen en dessins. Ga bijvoorbeeld voor een mooie visgraat PVC vloer, een sfeervol gordijn in prachtige print of een isolerende duette shade met elektrische Bliss Motorisation bediening. Laat je inspireren online of in onze winkel! Wil je alle tijd van één van onze interieuradviseurs? Maak dan een afspraak.Maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies:

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief